Rijdt Rossi in Duitsland? UPDATE

Het is een spannende dag voor Valentino Rossi, zijn team en alle supporters. Vandaag rijdt de veelvoudig wereldkampioen op het circuit van Brno met de R1 uit het WK Superbike om zo te ontdekken of hij weer fit genoeg is. Als het antwoord op deze vraag ‘ja’ is dan maakt Rossi komend weekend op de Sachsenring in Duitsland zijn rentree.

UPDATE dinsdag 13 juni 2010, 13h30
Morgen, woensdag, wordt bekend gemaakt of Valentino Rossi al dit weekend zijn rentree maakt. Gisteren heeft de Italiaan 46 (heel toevallig…) ronden gereden op Brno met de R1 Superbike. Hoewel Rossi na afloop sneller geweest zou zijn dan het ronderecord van Cal Crutchlow zijn er nog steeds twijfels bij de medici en de Yamaha-coureur zelf. Aan het einde van de dag moeten we meer weten.

UPDATE woensdag 14 juli 2010, 15h29
Volgens Alex Hofmann keert Valentino Rossi komend weekend terug in de MotoGP. De oud-coureur heeft dat gepost op zijn Twitter-pagina. Officieel is het dus nog niet maar het ziet er goed uit.

UPDATE donderdag 15 juli 2010, 12h55
Het is officieel! Valentino Rossi rijdt de GP van Duitsland. De Italiaan moet nog wel gekeurd worden door het hoofd van het medisch centrum op de Sachsenring. Daarom staat Waturu Yoshikawa, de vervanger van Rossi, standby. Iedereen gaat er echter vanuit dat Rossi gewoon zal rijden.

Later meer.

Volgende artikel

Bradl’s comeback

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL