Rizla stort zich op de iPhone mania

Naast je favoriete muziek, podcasts, video’s en foto’s kun je op je iPhone nu ook gebruik maken van de nieuwe Rizla applicatie genaamd ‘Rizla App’. De app heeft twee verschillende functies. In de MotoGP-sectie vind je alle informatie over het Rizla Suzuki MotoGP team zoals het laatste racenieuws, de racekalender, de biografieën van de rijders en de stand in het kampioenschap. De muzieksectie focust zich op de activiteiten van Rizla in de muziekbranche, zoals de Rizla Invisible Player Tour.

Daarnaast is er nog de functie ‘Rizlocator’, een gps-achtige toepassing waarmee je alles kunt markeren wat je maar wilt, bijvoorbeeld je motor of je favoriete locaties. Je kunt de markeringen persoonlijker maken met een foto. Op deze manier kun je een kaart creëren met Google Maps of Augmented Reality. Die je vervolgens kunt delen met je vrienden door gebruik te maken van de ‘bump’ functie op je iPhone.

De ‘Rizla App’ is gemakkelijk te downloaden door simpelweg naar de iTunes App store te gaan en daar te zoeken naar ‘Rizla’. Een leuke bijkomstigheid: de applicatie is helemaal gratis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?