Roeien tegen de coureurs

De organisatie van de TT heeft dit jaar een bijzonder evenement gepland voor de woensdag. De aanwezige journalisten zullen namelijk in een roeiboot stappen om vervolgens te roeien tegen de coureurs, die in een andere roeiboot stappen. Dit alles zal plaatsvinden in de vaart in Assen en na afloop zal het hele circus in een rondvaartboot stappen, waarin de journalisten de kans krijgen om de rijders te interviewen.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.