Roland Resch van de partij in Valencia

BMW-coureur Roland Resch zal in Valencia weer aan de startlijn verschijnen. Resch moest noodgedwongen een aantal weken rust houden nadat hij tijdens de vrije training op Phillip Island zijn sleutelbeen op twee plaatsen brak.  De Oostenrijkse coureur heeft vorige week 40 ronden gereden op Portimão om te kijken hoe het ervoor staat met zijn gezondheid. Dit leverde een positief resultaat op en dus verschijnt Roland Resch met zijn S1000RR weer aan de startlijn dit weekend.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.