Rossi aan het woord UPDATE

Het lijkt alweer aardig lang geleden dat Rossi tijdens de training voor de GP van Italië zijn scheenbeen brak. Vanuit zijn huis in Tevullia bracht de Yamaha-rijder onlangs een boodschap aan zijn fans.

“Er zijn nu drie weken voorbij sinds het ongeluk en twee sinds ik uit het ziekenhuis ontslagen ben. Ik ben erg blij met mijn herstel en ik voel me een stuk beter. Ik leef alweer een halfnormaal leven, maar ik zal moeten wachten tot ik weer kan racen voordat mijn leven pas echt weer normaal wordt. Ik loop momenteel met krukken en sinds een paar dagen kan ik mijn voet weer op de grond zetten. Ik had niet verwacht dat ik me nu al weer zo goed zou voelen, zowel fysiek als mentaal”, aldus Valentino Rossi.

Ook geeft de regerend wereldkampioen aan dat hij nog wel moeite heeft met het bewegen van zijn schouder. Rossi liep namelijk enkele weken geleden door een motorcrossongeluk een schouderblessure op.

“Jammer genoeg heb ik af en toe wel nog last van mijn schouder, maar ik train mijn spieren om die pijn een beetje weg te nemen. Gelukkig kom ik alweer buitenshuis en mijn goede vrienden laten me geen minuut alleen, maar ik mis mijn motor, mijn team en de paddock wel een beetje. Ik herstel zonder problemen en ik verwacht met de GP in Brno weer terug te zijn”, aldus Rossi.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.