Rossi aan het woord

Nadat Rossi werd ontslagen uit het ziekenhuis, werd hem meteen een uitgebreid interview afgenomen. Hieruit bleek onder andere dat de Italiaan vrij positief naar het geheel aankijkt en blij is dat het ergste nu voorbij is. Terwijl hij terugkijkt naar het ongeluk valt het hem op dat hij zich alles nog precies herinnert.

“Ik had net nieuwe banden en was op zoek naar een vrije ronde en probeerde daarom Barbera en Pedrosa te ontwijken. Hiervoor moest ik wat rustiger gaan rijden en daardoor is mijn band dusdanig afgekoeld dat ik niet genoeg grip meer had. Het probleem was dat mijn been onder mijn lichaam terechtkwam, waardoor ik mijn scheenbeen brak.”

Door deze crash hadden veel mensen het erover dat dit Rossi’s gedachten over een overstap naar Ducati of de Formule 1 zou zijn beïnvloed. Maar Rossi geeft aan dat dit niet het geval is: “Deze crash heeft mijn keuzes voor 2011 totaal niet beïnvloed, er is niks veranderd.”
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?