Rossi bedreigd

Een 42 jaar oude man uit Italië is veroordeeld, omdat hij negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi heeft bedreigd. De man, afkomstig uit de stad Casale Monferrato, heeft Rossi meerdere keren met de dood bedreigd en heeft zijn bedreigingen niet alleen gericht aan Rossi, maar ook aan Rossi’s familie, vrienden en de plaatselijke TV- en radiostations. Ook zou hij hebben gezegd dat hij de Yamaha-rijder tijdens de volgende GP in Mugello zou vermoorden. Nadat de politie bij een huiszoeking een grote hoeveelheid bewijsmateriaal vond, heeft de man bekend.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.