Rossi bereidt een ware show voor

Het was Valentino Rossi die er de laatste twee jaar met de winst vandoor ging op het circuit van Misano. De Italiaan, die overigens erg dicht bij de vierde plek in het kampioenschap komt, zal er alles aan doen om een ware show weg te geven voor zijn in grote mate aanwezigen landgenoten.

“Dit is mijn thuisrace, want ik woon zowat om de hoek. Ik heb daarom erg veel tijd doorgebracht op dit circuit. En aangezien ik de laatste twee jaar heb gewonnen in Misano, verwachten de fans erg veel van mij, de komende race”, geeft Rossi aan.

Toch verwacht de toekomstige Ducati-rijder dit keer niet zonder slag of stoot te kunnen winnen. Ook zegt hij zich nog niet helemaal fit te voelen. “Het zal fysiek gezien een erg zware race worden, want er zitten veel stukken in waar ik hard in de remmen moet gaan. Ik kwam er vorig weekend achter dat ik nog niet helemaal 100 procent fit ben. Het is voor mij dan ook erg lastig om zonder pauze meteen door te gaan naar Misano. Toch zal ik mijn best gaan doen om een goed resultaat te behalen.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.