Rossi blijft nog 3 jaar

Negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi heeft in een interview in een Italiaans magazine aangegeven dat hij van plan is om nog drie jaar te blijven racen. “Ik denk dat ik de komende drie seizoenen nog op topniveau zal kunnen blijven rijden. Dit is dé passie in mijn leven en ik heb geen andere redenen nodig om te blijven racen”, aldus de grootmeester.

Ook geeft Rossi in het interview aan dat hij bij Yamaha blijft: “Als ik verandering wil, zal ik op zoek moeten gaan naar een betere plek, maar ik kan me niet indenken dat er iets beters is dan Yamaha.”

Hiermee kunnen alle geruchten officieel de prullenbak in. Wat nu wel kan beginnen, is het silly season 2011. Want nu zijn Dani Pedrosa, Casey Stoner en Jorge Lorenzo aan zet. De contracten van deze drie coureurs lopen allemaal af eind 2010. Over een paar uur zullen de eerste geruchten wel naar buiten gaan komen… En dat terwijl het nieuwe seizoen nog niet eens begonnen is!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?