Rossi: “Ferrari heeft Vettel en mij nodig”

Volgens Valentino Rossi is er maar één mogelijkheid voor Ferrari om opnieuw succesvol te zijn. Naast Fernando Alonso moeten ze Sebastian Vettel contracteren en de Italiaan zelf in een derde auto zetten.

De MotoGP-legende wordt al langere tijd aan Ferrari gekoppeld en heeft zelfs al een aantal maal getest voor de Scuderia, maar tot nu toe heeft deze flirt nog niet geleid tot een overstap en blijft hij op twee wielen racen. Rossi heeft de geruchten nu weer doen oplaaien door zijn droomsamenstelling bij Ferrari te noemen.

Rossi zei namelijk tegen de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport: “Als Ferrari een net zo sterk team wil als Yamaha dan zouden ze Sebastian Vettel naast Fernando Alonso moeten inhuren en, als de mogelijkheid er is om een derde auto in te zetten, dan zouden ze die aan mij moeten geven.”

Bron: formule1nieuws.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?