“Rossi gaat niet naar F1”

De laatste paar weken gaan er geruchten de ronde dat Rossi misschien een overstap zal maken naar de Formule 1. Dit is volgens landgenoot en goede vriend van Rossi, Marco Simoncelli, niet het geval.

“Hij zal de MotoGP nooit verlaten voor de Formule 1. We hebben het hier namelijk over gehad en hij is het met me eens dat motorrijden veel leuker is”, aldus Simoncelli.

De negenvoudig wereldkampioen heeft zelf nog geen direct antwoord gegeven op de vraag of hij in de toekomst misschien de overstap zal maken. Wél heeft hij duidelijk gemaakt dat hij denkt voorlopig nog te willen blijven in de MotoGP.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.