Rossi-merchandise

Negenvoudigewereldkampioen Valentino Rossi heeft nu een merchandise-website. Naast de website www.valentinorossi.com, die eerder al online ging, heeft Rossi nu ook een webshop voor merchandise-artikelen. In deze webshop kunnen Rossi-fans bijvoorbeeld kleding en accessoires bestellen. Het adres van deze website is www.vr46.it.

Linksboven op de homepage kun je de taal wijzigen in Engels.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.