Rossi met de schrik vrij

Valentino Rossi is tijdens een training op de crossmotor zwaar ten val gekomen. De Italiaan heeft hierbij een rugblessure opgelopen. In eerste instantie leek er niets aan de hand maar een dag na de val kreeg Rossi steeds meer last van zijn rug. Een bezoek aan het ziekenhuis wees uit dat een zware kneuzing hiervan de oorzaak is.

Zoals het er nu naar uitziet komt de deelname van Rossi aan de Grand Prix van Motegi niet in gevaar. Wel is de verwachting dat de kneuzing dan nog niet helemaal genezen is. Later meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?