Rossi met succes geopereerd

Valentino Rossi is zondag met succes geopereerd aan de rechterschouder. De Italiaanse coureur blesseerde het gewricht al in april door een crash met een crossmotor. Ondanks de pijn maakte de voormalig wereldkampioen in de MotoGP het wegraceseizoen wel af, al miste hij wel zes weken door een beenbreuk. De Italiaan gaat ervan uit dat hij fit is voor de start van het nieuwe seizoen. Het volledig herstel van de ingreep aan zijn schouder gaat naar verwachting een maand of drie duren. Rossi kennende kan hier echter wel een paar weken vanaf.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?