Rossi mist wellicht laatste races

Valentino Rossi speelt met de gedachte om een voor het na het seizoen geplande schouderoperatie met enkele weken te vervroegen. Dat zou betekenen dat de coureur van Yamaha de wedstrijden in Estoril en Valencia moet laten schieten. “De komende drie races wil ik het zeker proberen”, zegt Rossi op de website Autosport.com. “Daarna hak ik de knoop door of het zinvol is het seizoen af te maken.”

Rossi liep de schouderblessure op bij een crossongeluk in april. In juni, kort voor de Grand Prix van Italië, brak hij zijn been, waardoor hij enkele races miste en zijn kansen op de wereldtitel verdampten.

Bron: nu.nl
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.