Rossi niet vervangen op Assen

Fiat Yamaha zal Valentino Rossi niet vervangen tijdens de GP’s van Engeland (Silverstone) en Nederland (Assen). Dit heeft Lin Jarvis, Managing director Yamaha Motor Racing, bekend gemaakt. Hierdoor zullen slechts zestien coureurs starten tijdens de MotoGP-race op het TT Circuit.

Jarvis: “We hebben besloten om pas tijdens de wedstrijd op Circuit de Catalunya een vervanger in te zetten. We willen namelijk de tijd nemen om de meest geschikte coureur te vinden én ervoor zorgen dat we hier goed op voorbereid zijn. Ik kan op dit moment niet zeggen wie de vervanger gaat zijn, omdat we nog geen beslissing hebben gemaakt.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?