Rossi nog steeds last van schouder

 

Valentino Rossi vreest dat hij ook komend weekeinde tijdens de MotoGP in Jerez hinder zal ondervinden van zijn schouder, waaraan hij afgelopen jaar is geopereerd. 
 
De coureur van Ducati stelde ruim een week geleden enigszins teleur met een zevende plaats in Qatar. “Dat was, met de vele bochten en punten waar ik moest remmen, een lastig circuit voor mijn schouder”, vertelt Rossi aan Autosport. “Wat dat betreft verwacht ik dat het beter zal gaan in Jerez, maar ik denk dat ik nog wel even op mijn tanden zal moet bijten.”
 
Rossi verwacht dat hij er eind april weer staat. “Doordat de MotoGP van Japan is uitgesteld heb ik tijd gewonnen. Ik werk momenteel veel in de sportschool om mijn uithoudingsvermogen te vergroten.” Ducati wacht al sinds 2006 op een zege in Jerez. “Ik rijd er altijd graag, hopelijk kunnen we een eind maken aan deze periode van droogte”, aldus Rossi.
 
Bron: Nusport.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?