Rossi profiteert van zomerstop

De zomerstop van drie weken voorafgaand aan de Tsjechische ronde van de MotoGP is Valentino Rossi goed bevallen. De Italiaan is nog herstellende van een beenbreuk die hij eerder dit seizoen tijdens zijn thuisrace opliep. “Ik heb een goede zomerstop gehad, het heeft me geholpen om tijd te vinden voor het werken aan mijn fysieke conditie.”

“Mijn been en schouder voelen goed aan en ik hoop dan ook dat ik me komend weekeinde veel sterker voel.” Rossi keerde terug tijdens de Duitse GP na drie races afwezigheid. Hij behaalde daar een vierde plaats en finishte vervolgens als derde in Amerika. Zijn laatste zege dateert van de openingsrace in Qatar. Zondag wordt er in het Tsjechische Brno gereden.

“Brno is een fantastische baan die altijd speciaal voor mij is geweest omdat ik hier mijn eerste overwinning boekte in de 125cc-klasse”, blikt Rossi vooruit. “Vorig jaar had ik een goede race, maar dit jaar zal het moeilijker worden omdat ik nog niet helemaal fit ben. Toch kijk ik er naar uit om weer op de motor te stappen.”

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?