‘Rossi terug bij volgende GP’

Volgens de directeur van de organisatie van de MotoGP (Dorna), genaamd Carmelo Ezpeleta, zal Valentino Rossi weer aan de startlijn verschijnen bij de GP van Duitsland. Deze GP zal op 18 juli worden verreden op de Sachsenring en zal dus het toneel zijn van Rossi’s ‘terugkeer’.

“Rossi’s afwezigheid was een ongewild experiment en een hele onechte situatie, omdat iedereen wist dat zijn afwezigheid tijdelijk was. Maar hij zal weer racen in Duitsland”, aldus Carmelo Ezpeleta.

De negenvoudig wereldkampioen, die momenteel nog met krukken loopt, zal woensdag op het circuit van Misano gaan racen om te testen hoe goed zijn blessures zijn genezen. 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?