Rossi test in Misano

Negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi, die enkele weken geleden zijn been brak tijdens een training voor de GP van Mugello, test woensdag een Yamaha YZF-R1 superbike. Het Fiat Yamaha Team leent namelijk deze motor, speciaal voor deze test, van het Yamaha World Superbike Team. Door op deze R1 te racen op het circuit van Misano hoopt de Italiaan er achter te komen of hij weer fit genoeg is voor de GP van Duitsland. Later op de dag komt Yamaha met meer nieuws over Rossi´s herstel, dus we houden je op de hoogte!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.