Rossi verliest van Bolt

De Laureus Awards, ook wel de Oscars van de Sport genoemd, bekronen elk jaar de beste sportmannen en -vrouwen van de planeet. De laureaten worden gekozen door een jury van 46 sportpersoonlijkheden, waaronder Martina Navratilova, Franz Beckenbauer, Boris Becker, Sebastian Coe en Alberto Tomba.

Valentino Rossi was, bijna traditioneel, in de race voor World Sportsman of the Year. Maar helaas, Usain Bolt (foto) was de Italiaan ditmaal te snel af. Bolt hield gerenommeerde namen als Roger Federer, Lionel Messi, Kenenisa Bekele, Alberto Contador en dus ook Rossi achter zich. De spurtbom uit Jamaica, die vorig jaar drie maal goud won op het WK atletiek, volgt zichzelf op.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?