Rossi verwacht op tijd fit te zijn

Valentino Rossi verwacht op tijd fit te zijn voor de eerste trainingsdagen in 2011 van het nieuwe MotoGP-seizoen. Dat schrijft de veelvoudig wereldkampioen op zijn website. Rossi onderging twee weken geleden een operatie aan zijn rechterschouder en hoopt over twee weken gestaag aan zijn training te kunnen beginnen.

“Over veertien dagen zal ik weer oefeningen gaan doen in het zwembad en de fitness”, aldus Rossi, die dinsdag verlost werd van tien hechtingen. “Ik verwacht op tijd klaar te zijn voor de trainingsdagen in februari.” Begin februari verzamelen de motorcoureurs zich in het Maleisische Sepang voor de eerste officiële trainingssessies.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?