‘Rossi vier, vijf maanden uitgeschakeld’

Valentino Rossi is succesvol geopereerd aan zijn gebroken scheenbeen. Rossi werd geopereerd door dokter Roberto Buzzi. De klus nam zo’n 2,5 uur in beslag. “We hebben eerst uitgebreid onderzoek gedaan naar de kwetsuur”, legde dokter Buzzi uit na de ingreep.

“De uitslagen stelden ons tevreden. De operatie is goed verlopen, de breuk was mooi en we hebben het bot kunnen stabiliseren. De wond blijft open, zoals gebruikelijk is bij dit soort operaties, en zal over een paar dagen gehecht worden. We hebben er alle vertrouwen in dat Valentino binnen een week uit het ziekenhuis zal worden ontslagen.”

De arts verwacht dat de revalidatie minimaal vier tot vijf maanden, in beslag zal nemen.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?