Rossi wacht schouderoperatie

De Italiaanse motorcoureur Valentino Rossi ondergaat na het seizoen een operatie aan de schouder. Dat liet de regerend wereldkampioen MotoGP weten aan zijn illustere voorganger Giacomo Agostini tijdens een promotionele bijeenkomst. Tv-zender Sky ving de woorden op.

”De schouder is het grote probleem. Ik moet een operatie ondergaan na het seizoen”, vertelde Rossi, die zal overstappen van Yamaha naar Ducati. De Italiaan liep bij een ongeluk in april een rug- en schouderblessure op en brak in juni, tijdens de GP van Italië, zijn been.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?