SBK 2011 komt in mei 2011

SBK 2011 komt in mei uit voor Xbox 360, Playstation 3 en PC. Dat heeft uitgever Black Bean Games bekendgemaakt. Milestone Studios, de ontwikkelaar van SBK, heeft aangekondigd grote verbeteringen door te voeren op zowel het grafische front als op het gebied van gameplay. Superbike Championship 2011 heeft volgens de ontwikkelaar een nieuwe artistieke richting, wat moet resulteren in een aantrekkelijker uiterlijk. Alle officiële licenties van het motorseizoen 2011 zijn in de nieuwe SBK-game aanwezig. De verschillende klassen, coureurs en circuits zitten natuurlijk in de motorracegame verwerkt.

Bron: gamer.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.