Schouten is terug

Raymond Schouten maakt aankomend weekend zijn comeback in de Dutch Supersport klasse. Na de blessure aan zijn rechter wijsvinger zat Schouten enkele weken in de lappenmand en moest de ONK-wedstrijd tijdens de Rizla Racing Days aan zich voorbij laten gaan. Op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen staan dit weekend twee Dutch Supersport wedstrijden op het programma.

Schouten: “Ik heb maar één wedstrijd gemist maar voor mijn gevoel duurt deze blessure al erg lang. Vorige week was nog te vroeg maar dit weekend kan ik gelukkig weer aan de start staan. In het Amphia ziekenhuis in Breda is woensdag tijdens de laatste controle een brace gemaakt die ik kan gebruiken tijdens het rijden maar vooralsnog heb ik deze niet nodig gehad. Ik heb gisteren als marshall voorgereden tijdens een circuitdag van Bikersdays en kon hier dus gelijk proberen hoe mijn vinger aanvoelde tijdens het rijden.”

Schouten komt naar Francorchamps als leider in de tussenstand voor het Dutch Supersport kampioenschap. Hij heeft momenteel 63,5 punten voorsprong op Kervin Bos (Yamaha), die door een blessure helaas niet in staat is dit weekend te starten, en 74,5 punten voorsprong op de nummer drie in de tussenstand Randy Gevers (Yamaha).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?