Schouten naar Verolme GrafiCom Racing

De kogel is eindelijk door de kerk voor Raymond Schouten. De inwoner van Waardhuizen rijdt komend seizoen in het ONK en IDM Supersport voor Verolme GrafiCom Racing. Dit team maakt in 2010 het wegracedebuut. Eerder werd door Verolme GrafiCom Racing Peter Schalken al aangetrokken.

Het is de bedoeling dat Schouten ook een aantal WK Supersport-races gaat rijden. Welke precies is nog onduidelijk. Assen is zeer onwaarschijnlijk omdat in hetzelfde weekend ook het IDM rijdt.

De teameigenaren, Rob van den Berg en Goran Grcic, hebben hoge verwachtingen van de nieuwste aanwinst en zijn dan ook erg blij met de samenwerking. “Gezien het talent en ambitie van Raymond denken wij een serieuze titelkandidaat in de Supersportklasse te hebben”, aldus Van den Berg.

Paasmaandag 5 april, tijdens de openingsrace van het ONK, vindt op het TT Circuit de officiële teampresentatie plaats. Naar alle waarschijnlijkheid zal Verolme GrafiCom dan ook de besprekingen met een mogelijk derde coureur afgerond hebben.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?