Schouten vol vetrouwen

Onder grote belangstelling werd afgelopen vrijdag het Bikers’ Days Endurance Team gepresenteerd. Naast Grégory Fastré (België) en Denis Bouan (Frankrijk) zal ook Raymond Schouten de kleuren verdedigen van dit nieuwe team.

Schouten: “In 2009 nam ik voor de eerste maal deel aan de Bol d’Or in het Franse Team 33. Dat viel goed mee. Endurance bekijk ik nu als een uitdaging.  Ik kende Olivier Aerts al langer. Olivier stelde een goed plan de campagne voor en het team kwam betrouwbaar over en vertrouwd naar voren. Hoewel het een nieuw team is, is het opgebouwd met ervaren mensen.”

“De tests zijn positief verlopen, het klikt met de teamgenoten. Momenteel gaat het dus prima. Ik denk er echter toch over om Frans te leren zodat we elkaar gemakkelijker begrijpen. We verwachten het maximale er uit te kunnen halen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?