Schouten wint Bol d’Or UPDATE

Heuglijk nieuws vanaf het Franse Magny-Cours. Raymond Schouten heeft, samen met Grégory Fastré en Marc Fissette (vervanger van Denis Bouan), de Superstock-klasse tijdens de Bol d'Or op zijn naam geschreven. Het Bikers’Days Endurance Team legde in totaal 756 ronden af en eindigde op een knappe zesde plaats algemeen. Het winnende Suzuki Endurance Racing Team wist slechts 25 ronden meer af te leggen.

Vanwege technische problemen is het nog niet mogelijk contact met Schouten te krijgen. Later meer!

UPDATE 14 september, 8h19
De technische problemen zijn voorbij dus hier is de reactie van Schouten. “Een zware dag maar een geweldig resultaat! Het BikersDays Endurance team is nieuw in de Endurance. Tijdens de eerste wedstrijd in Le Mans hebben we helaas de finish niet gehaald maar dat hebben we nu goedgemaakt! De wedstrijd verliep vanaf de start goed. We konden alle drie een goed tempo rijden en zo steeds meer plaatsen goedmaken in het klassement. Eigenlijk hebben we geen problemen gehad met de Yamaha R1 en daardoor konden we blijven doorrijden en veel tijd goedmaken. Het was voor mij de eerste endurance waarbij ik de finish haalde en ik was ook nog de gelukkige die de laatste run mocht rijden en finishen. De finish was super! Het hele team heeft erg hard gewerkt de afgelopen dagen en zonder hun inzet was deze overwinning er niet geweest. Bedankt allemaal!”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?