Schumacher naar KTM?

Michael Schumacher heeft de speculaties over een mogelijke F1-comeback nieuw leven ingeblazen. “Nog even en mijn nekblessure zal verleden tijd zijn”, zegt de zevenvoudige wereldkampioen.

“Er is geen enkele reden om nu te zeggen dat ik nooit meer zal terugkeren. Ook al heb ik geen spijt dat ik drie jaar geleden gestopt ben. Ik ben gelukkig met mijn leven, maar niemand kan de toekomst voorspellen”, weet Schumacher.

Er zijn echter ook hele andere geruchten. Duitse media melden namelijk dat Schumi met Martin Bauer meegaat naar KTM. Bauer rijdt volgend jaar voor het Oostenrijkse merk en zou zijn vriend Schumacher graag meenemen. Binnenkort meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?