Schumacher test opnieuw KTM

Het bloed kruipt bij Michael Schumacher weer waar het niet gaan kan. De Mercedes GP-coureur stapte enkele dagen voorafgaand aan de F1 Grand Prix van Singapore op een RC8R van KTM, meldt racexpress.nl. Een woordvoerder van Mercedes kon bevestigen dat Schumacher getest heeft met een KTM op de Sachsenring in Duitsland. De test is opmerkelijk, omdat de zevenvoudig wereldkampioen vorig jaar nog zwaar geblesseerd raakte bij een valpartij.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?