Selectie MX of European Nations bekend

De definitieve selectie voor de MX of European Nations, op 2 en 3 oktober in Markelo, is bekend. KNMV-bondscoach Leon Giesbers heeft de volgende rijders geselecteerd:
– MX1: Marc de Reuver (foto)
– MX2: Glenn Coldenhoff
– MX Open: Ceriel Klein Kromhof
Herjan Brakke gaat mee als reserverijder.

Nederland won vorig jaar de MX of European Nations in Oekraïne, met een team bestaande uit Herjan Brakke, Mike Kras en Jeffrey Herlings, die op dit moment geblesseerd is. Op het bekende circuit De Herikerberg in Markelo zal Oranje de titel voor het thuispubliek proberen te prolongeren. Als titelverdedigers rijden Marc De Reuver (Lommel, België), Glenn Coldenhoff (Heesch) en Ceriel Klein Kromhof (Daarlerveen) met nummers 1 tot en met 3.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.