Sidecar en Quad Cross of European Nations

Nederland is met een sterke delegatie van de partij bij de EK Sidecar en Quads of Nations dat op 25/26 september wordt verreden in Sverepec, Slowakije.De volgende drie teams vertegenwoordigen Nederland bij de zijspannen, dat vorig jaar tweede werd: Daniël Willemsen/ Gertie Eggink, Etiënne Bax/Ben van den Bogaart en Jan Visscher/Jeroen Visscher. Bij de quads, waar vorig jaar een derde plaats werd behaald, zijn de volgende rijders geselecteerd: Ingo ten Vregelaar, Joe Maessen en Mike van Grinsven.

Bron: KNMV
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.