Slecht nieuws voor Coveña

Superstock-coureur Tony Coveña zal dit weekend niet aan de start verschijnen in Valencia. De enige Nederlandse vertegenwoordiger in het WK Superbike-weekeinde kwam met zijn Yamaha R6 in Portimão ten val, waarbij hij zijn pols brak. De breuk is nog niet voldoende geheeld en racen is dit weekend dan ook niet verantwoord, meldden de doktoren. Zij voegen hieraan toe dat ze van plan zijn om nog vóór Assen het gips te verwijderen en dit te vervangen door gips dat de Hagenees in zijn handschoen kan dragen. Op deze manier hoopt Coveña op 23 en 24 april – de race van de Superstock 600 is op zaterdag – in Assen weer aan de start te kunnen verschijnen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.