Sofuoglu klaar voor de strijd

De Turkse coureur Kenan Sofuoglu rijdt nu voor het vijfde jaar op een Ten Kate-Honda. “Omdat ik al zo lang voor Ten Kate rij, heb ik veel fans in Nederland. Assen beschouw ik daarom als een thuiswedstrijd en dat geeft mij vast wel een beetje thuisvoordeel. Tot aan Valencia stond ik eerste. Daar reed Lascorz erg sterk in zíjn thuiswedstrijd. Na Assen hoop ík weer eerste te staan. We hebben vorige week wat nieuwe onderdelen getest en hebben toen al een goede set-up gevonden,” aldus Sofuoglu de coureur die in 2007 kampioen werd in het WK Supersport.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.