Sommigen hebben ook altijd geluk

Randy de Puniet scoort ook buiten het circuit, want hij strikte als zijn verloofde een naaktmodel van hoofdsponsor Playboy: Lauren Vickers. De vonk sloeg over toen De Puniet in een uitgebreide fotoshoot voor zijn team de nieuwe sponsor voorstelde.

Net als in de echte Playboy is Lauren Vickers niet enkel interessant vanwege haar goddelijke troeven, maar ook vanwege haar interviews… Het 23-jarige Australische naaktmodel was altijd al een grote fan van motorraces. “Vooral de MotoGP trok me enorm aan”, zegt Randy Lauren. “Een aantal keer reisde ik naar de Australische race op Phillip Island. Via mijn agent kreeg ik de aanbieding om umbrella girl te worden en daar moest ik geen twee keer over nadenken. Zo ontmoette ik Randy.”

Bron: hln.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?