Spaanse winnaars in Spa

De 4 Uren Classic van Spa Endurance race is gewonnen door het Spaanse koppel Segarra/Segarra op hun Moto Guzzi. De verrassende winnaars namen in het laatste uur de leiding van de vrijwel zeker geachte winnaars Charles/Artigues/Sleurs. Zij raakten echter verstrikt in oplosbare problemen en moesten hun Moto Guzzi aan de kant parkeren.

Vader en zoon De Ridder promoveerden nog in de slotfase naar een fraaie en onverwachte tweede plaats. Doordat de Duitse équipe Wobker-Fohne in de allerlaatste stilvielen met een lege tank kwam ook nog het Brits/Belgische duo Smith/Gijsberts op het podium terecht.

Richard Hubin, een van de favorieten voor de zege, kende een zeer korte race. Al in de derde ronde betekenden versnellingsbakproblemen het einde van zijn race. Het snelle Belgische team Mertens/De Radigues slaagden er evenmin in om te finishen. In de allerlaatste ronde zetten elektrische problemen de Dholda definitief stil.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.