Speedway terug naar Blijham

Op 15 mei wordt voor het eerst weer een ONK Speedwayrace in Blijham georganiseerd. Stichting Baansport Blijham heeft samen met de KNMV besloten om de baan aan te passen. Er zal rubberen boarding met topcapping voor de vangrail worden geplaatst. Wel zo veilig!

In eerste instantie zou op 15 mei Stichting Motorspeedway Lelystad een Speedway-evenement houden, maar zij gingen akkoord met de verplaatsing van het ONK naar Blijham. De KNMV bekijkt op dit moment de mogelijkheden om de Speedwaykalender verder uit te breiden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.