Steeds meer Ducati-tribunes

Sinds 2003, het jaar dat Ducati haar intrede in de GP’s deed, zijn de speciale tribunes voor Ducatisti een groot succes. Komend jaar wordt, dankzij de komst van ene Valentino Rossi, dit project opgeschaald naar ongekend groot. Bij bijna elke wedstrijd zal een gedeelte van het circuit rood kleuren. Waar precies?

3 april Jerez de la Frontera
15 mei Le Mans
5 juni Barcelona
12 juni Silverstone
25 juni Assen
3 juli  Mugello  
17 juli Sachsenring
24 juli Laguna Seca
14 augustus Brno
28 augustus Indianapolis
4 september Misano
2 oktober Motegi (onder voorbehoud, datum nog niet bevestigd)
16 oktober Phillip Island
23 oktober Sepang
6 november Valencia

Hou www.ducati.com in de gaten voor updates over informatie en kaarten voor de Ducati Grandstands.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?