Steve Webster terug in zijspan

Steve Webster, volgens velen de meest succesvolle zijspanracer aller tijden, zal op de deelnemerslijst staan van de Sidecar GP Revival. Webster heeft een indrukwekkende carriere achter de rug, waarin hij maarliefst tien wereldtitels en 62 WK-overwinningen behaalde. In 2005 stopte Webster met de zijspanraces.

Tijdens de Bikers’ Classics (11, 12 en 13 juni), op het circuit van Francorchamps, zal de Brit weer in volle glorie te bewonderen zijn. Kijk voor meer informatie op dut.bikersclassics.be.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.