‘Stoner naar Honda’

Livio Suppo, die na elf jaar dienstverband bij Ducati plotseling bij Honda als marketingmanager ging werken, is het gelukt om Casey Stoner ook naar dit Japanse merk te lokken. Dit is nog niet de officiële berichtgeving, maar volgens een bekende Italiaanse website heeft de Ducati-coureur Casey Stoner een contract voor volgend seizoen getekend bij Repsol Honda.

Livio Suppo, heeft de kampioen uit 2007, in tegenstelling tot Ducati, verdedigd en geholpen toen Stoner vorig jaar kampte met zijn toen nog mysterieuze ziekte, aldus de website.

Volgens hetzelfde artikel is de verstandhouding tussen Stoner en Ducati, toen het vorig seizoen iets minder ging met Stoner, verder verslechterd toen het Italiaanse merk de Yamaha-rijder Jorge Lorenzo een contract voorlegde en hem bijna het dubbele van Stoner´s salaris aanbood.

Toen Ducati de geruchten over Stoner’s overstap te horen kreeg, boden de Italianen meteen Valentino Rossi een tweejarig contract aan en de negenvoudig kampioen heeft nog tot juni om hierover te beslissen, aldus de Italiaanse website.

Meer nieuws volgt!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?