‘Stoner voor 5 miljoen naar Honda’

Enige weken geleden deden er geruchten de ronde over Stoner’s overstap naar Honda. “Stoner naar Honda, Ducati wil Rossi”, stond er in dikgedrukte letters bovenaan de Italiaanse website, Sportmediaset.

Nadat Stoner eerder dit seizoen met Livio Suppo sprak over een mogelijke overstap, gingen veel mensen er vanuit dat de deal al rond was. Afgelopen woensdag kwam een betrouwbare Zwitserse website met het nieuws dat Stoner nu officieel getekend heeft voor 2011 en wel bij Honda. De wereldkampioen uit 2007 zou zijn handtekening hebben gezet onder een contract waar een bedrag van 5 miljoen euro op staat.

De grote vraag is nu wie Ducati zal strikken voor het temmen van de straks stilstaande Desmosedici.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?