Stoute Cross niet meer gratis

Omdat de organisatie van de Stoute Cross aan steeds hogere eisen en strengere regels moet voldoen, kan het motto kiek’n kos nix niet langer worden gehandhaafd. Om een goed, veilig en waardevol evenement te kunnen blijven organiseren heeft het bestuur moeten besluiten om dit jaar entree te heffen.

Voor volwassenen is dat 5 euro en voor dat bedrag krijg je niet alleen toegang tot het evenemententerrein, maar krijg je ook nog een consumptiemunt ter waarde van 2 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben overigens nog wel gratis toegang tot de cross.

Meer info: www.stoutecross.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.