Strandcross Vlissingen

Op zondag 31 oktober wordt op het Badstrand van Vlissingen voor de 25e keer de jaarlijkse Strandcross verreden. Vanwege dit jubileum komt er een nieuw parcours. Ook nieuw is dat er een 85cc-jeugdklasse komt, evenals een zijspan/quadklasse. En uiteraard de MX2 en de gecombineerde race voor de MX1 en MX3. De wedstrijden zullen rond twaalf uur aanvangen. Info: www.strandcross.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.