Strijbos gaat vreemd

Veel motor(cross)coureurs verruilen in de winter hun tweewieler voor een vierwieler. Onder andere Jorge Lorenzo en Valentino Rossi brengen op deze manier de stille maanden rondom de jaarwisseling door. Kevin Strijbos doet het anders.

Het BK veldrijden in Antwerpen van aanstaande zondag krijgt een opvallende deelnemer aan de start: motorcrosser Strijbos heeft zich ingeschreven voor de cross op Linkeroever. Het veldrijden is al een tijdje de tweede liefde van Strijbos.

Tijdens zijn revalidatie zat hij vaak op de crossfiets en hij werd zelfs al eens tweede op het BK voor amateurs. Ook deze winter reed Strijbos een paar crossen. Zo werd hij afgelopen zondag nog tweede in de cross in Tongerlo.

“We zijn gaan lobbyen voor een start op het BK”, luidt het op Strijbos’ site. Sunweb-Revor sprong in de bres.

Bron: sporza.be
Archieffoto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.