Strijbos naar Beursfoon Suzuki

Ook in 2010 is Kevin Strijbos de teamgenoot van Marc de Reuver. De Belg heeft afgelopen zaterdag een contract getekend met het Beursfoon Suzuki MX Team. De 24-jarige crosser zal in 2010 voor het Hoofddorpse team gaan uitkomen in zowel het WK MX1 als het ONK MX1 op de Suzuki RM-Z450.

Strijbos keert hiermee ook terug naar het merk waarmee hij bijna heel zijn leven succesvol reed. De afgelopen seizoenen kende de Vlaming echter veel tegenslag. Door terug te gaan naar Suzuki hoopt Strijbos deze slechte periode af te kunnen sluiten.

Strijbos: “Er moet conditioneel nog het één en ander gebeuren maar ik ben er van overtuigd dat ik kansen heb om mee te strijden in de top van het ONK en in de top-10 van het WK. Ik ben dan ook uitermate tevreden dat ik de samenwerking met het Beursfoon Suzuki MX Team kan aangaan.

“Gezamenlijk gaan we er alles aan doen om de doelstellingen te verwezenlijken. Het geeft ook een tevreden gevoel om terug met het merk te rijden waarmee ik mijn mooiste resultaten behaalde.”

Aanstaande zondag, tijdens het ONK in Mill, komt Strijbos voor het eerst in actie op de Beursfoon Suzuki.

Foto: kevinstrijbos.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?