Superfinale voor Europese Superstock-rijders

Speciaal voor de talenten uit verschillende Europese landen wordt door Pirelli een Superstock series finale gehouden. Tijdens het laatste raceweekend van het WK Superbike (14 tot en met 16 oktober op het circuit van Portimão) gaan de beste drie rijders van verschillende nationale Superstock 600-kampioenschappen de strijd met elkaar aan. Deelnemende landen zijn Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië. Dit eenmalige evenement is in het leven geroepen om de doorstroming van talenten naar het WK Superbike-circus te versnellen.

Foto: 2Snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.