Supportersvak voor Iwema

In navolging van Valentino Rossi krijgt ook 125cc-coureur Jasper Iwema uit Hooghalen zijn eigen tribune. Dit mooie nieuws meldt RTV Drenthe. Bij Duikersloot zal een vak helemaal vol zitten met fans van de Drentse coureur, die bezig is aan een sterk seizoen in de lichtste klasse. In alle vier races tot nu toe behaalde Iwema punten, wat hem op de dertiende plaats brengt in de stand om de wereldtitel.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.