Suzuki 2011 raceprijzen

Speciaal voor competitiegebruik biedt Suzuki diverse GSX-R modellen aan tegen aantrekkelijkere raceprijzen. Niet alleen bij aanschaf, maar ook tijdens het seizoen biedt Suzuki voordeel dankzij speciaal geprijsde racepakketten en een professionele ondersteuning op het circuit.

2011 GSX-R600 Race
– Prijs: 8.000 euro (zonder kenteken, exclusief BTW, BPM en handling)

2011 GSX-R750 Race
– Prijs: 8.800 euro (zonder kenteken, exclusief BTW, BPM en handling)

2011 GSX-R1000 Race
– Prijs: 9.000 euro (zonder kenteken, exclusief BTW, BPM en handling)

Suzuki racepakketten:
Naast de raceprijzen biedt Suzuki bij aanschaf van een racemodel complete en laag geprijsde onderdelenpakketten aan. Deze pakketten bevatten diverse originele Suzuki vervangings- en onderhoudsdelen, waaronder, rem- en koppelingshendels, stuurhelften, een koppelings- en ontstekingsdeksel, oliefilters en koppelingsplaten. Daarnaast is er de mogelijkheid om hier een set reserve wielen aan toe te voegen.

Suzuki track-support:
Voor optimale prestaties en ondersteuning zal Suzuki, in de vorm van Suzuki’s huistuner Marc Hoegee, het gehele 2011 seizoen aanwezig zijn tijdens alle ONK en KNMV Cup wedstrijden. De Suzuki medewerkers kunnen je assisteren bij de afstelling en beschikken natuurlijk over de laatste technische kennis.

Ga voor meer informatie naar je Suzuki dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?