Suzuki contracteert Van den Broek

In navolging op de introductie van de nieuwe Suzuki RMX450Z Enduro heeft Suzuki Nederland, in samenwerking met Suzuki Exclusief dealer Motorhuis Seppe, voor het komende seizoen Alex van den Broek weten te contracteren. Van den Broek heeft een lange en succesvolle staat van dienst in de Nederlandse motorsport met meervoudige Nederlandse titels in de Trialsport en diverse top-10 klasseringen in het Europese en Nederlandse endurokampioenschap. Komend seizoen komt Van den Broek op de Suzuki RMX450Z uit in het Europees en Open Nederlands Kampioenschap Enduro, waarin hij tevens ondersteund wordt door Rockstar Energy Drink. Daarnaast zal hij dit jaar ook diverse enduro en trial trainingsdagen organiseren.

Van den Broek: “Ik ben erg blij met de samenwerking met Suzuki, het is voor mij een nieuw hoofdstuk in mijn carrière die ik met het volste vertrouwen tegemoet zie. Mijn eerste meters op de nieuwe RMX450Z voelden bijzonder goed aan. Het is een echte enduromachine in hart en nieren, waarmee je zonder aanpassingen direct van start kunt. Het krachtige blok met brandstofinjectie is perfect te doseren en mede door de elektrische start en het gebalanceerde rijwielgedeelte is de motor ook nog eens zeer comfortabel!”

De eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap Enduro is op 1 mei in het Franse Boussac.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?